Sari la conținut

Noua pedeapsă pentru Huawei vine de la Facebook: de ce vor suferi utilizatorii


Dolixec

Postări Recomandate

facebook-huawei-1170x658.jpg

 

Huawei trece prin cea mai dificilă perioadă din istoria companiei, iar valul de vești proaste nu s-a oprit pentru gigantul chinez. Cele mai recente penalizări vin de la Facebook.

 

Efortul americanilor de a băga Huawei în pământ nu se oprește curând. Administrația Statelor Unite a anunțat de mult timp faptul că nicio companie americană nu mai poate face afaceri cu producătorul asiatic de telefoane, dar această limitare importantă este interpretată diferit de anumite companii. În plus, unele penalizări se vor resimți mai devreme, iar altele mai târziu.

 

Conform unui raport de la Reuters, oficialii Facebook au stabilit că Huawei nu mai are voie să preinstaleze aplicațiile deținute de Facebook pe niciun smartphone nou livrat de chinezi. Restricția se aplică tuturor telefoanelor ”care nu au plecat încă de la fabrică”. Pe iPhone, nu ai avut niciodată Facebook, WhatsApp sau Instagram din momentul în care ai scos telefonul din cutie, dar utilizatorii de Android s-au obișnuit să le vadă acolo de la prima pornire a unui nou smartphone. Ca urmare, vestea celor de la Facebook s-ar putea să-i doară pe chinezi.

 

Partea bună este că nu va exista vreo limitare legată de abilitatea de a instala programele de mai sus ulterior. Dacă ți-ai cumpărat un Huawei, vei putea în continuare să-ți descarci pe telefon Facebook, Whatsapp sau Instagram. În același timp, după ce le-ai instalat, aplicațiile vor fi actualizate prin intermediul Google Play Store. Singura schimbare constă în faptul că nu le vei mai avea din fabrică.

 

Companiile americane s-au străduit mult în ultimele săptămâni să se adapteze la restricțiile impuse de administrația lui Donald Trump, dar procesul a fost mai lent la unii decât la alții. În timp ce Huawei riscă să ajungă pe butuci din cauza penalităților, companii importante de tech din SUA au pierdut sume de bani foarte generoase pe care le-ar fi obținut din contractele cu chinezii.

 

SURSA

  • Like 1
  • Love 1

76561198319006379.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.