Sari la conținut

Renault și Fiat-Chrysler vor să reia discuțiile privind fuziunea


stranger

Postări Recomandate

Ãn cÄutarea soluÈiilor: Renault Èi Fiat-Chrysler vor sÄ reia discuÈiile privind fuziunea, dar au nevoie de aprobarea Nissan - Poza 1

 

Renault și Fiat-Chrysler caută soluții pentru reluarea discuțiilor privind fuziunea, însă trebuie să obțină acordul celor de la Nissan, potrivit unor surse din cadrul companiilor.

 

Săptămâna trecută, Fiat-Chrysler a decis să retragă oferta de fuziune cu Grupul Renault după ce statul francez a solicitat o nouă amânare a unei decizii în speranța de a-i convinge pe partenerii de Alianță de la Nissan să accepte colaborarea.


Potrivit unor surse citate de Reuters, cele două entități caută acum soluții pentru reluarea discuțiilor pe marginea fuziunii, însă trebuie să primească “undă verde” de la Nissan.

 

Japonezii urmează să ceară Renault o reducere semnificativă a participației sale la Nissan, în schimbul susținerii fuziunii, conform unor surse apropiate situației.

 

Discuțiile inițiale au avut în centrul atenției statul francez, cel mai puternic acționar al Grupului Renault cu 15% dintre acțiuni.

 

Autoritățile franceze au avut patru cerințe în cazul unei fuziuni: să își păstreze aceeași influență în privința deciziilor, să nu fie pierdut niciun loc de muncă la uzinele din Franța, să participe la un proiect european cu Germania pentru construcția unei uzine pentru baterii pentru mașini electrice și să obțină acordul partenerilor de Alianță de la Nissan pentru fuziune.

  • QHl1txQ.png
  • Love 2

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.