--> Sari la conținut

Casa unui cunoscut fotbalist, spartă de hoţi înarmaţi. Ce au reuşit să fure


stranger

Postări Recomandate

Atacantul clubului Atletico Madrid, Alvaro Morata, a devenit şi el victima hoţilor. Vineri seară, 7 iunie, când fotbalistul în vârstă de 26 de ani evolua în meciul echipei sale naţionale, Spania, contra selecţionatei Insulele Feroe, a avut o vizită "nepoftită" acasă.

 

Imaginea articolului Casa unui cunoscut fotbalist, spartÄ de hoÅ£i înarmaÅ£i. Ce au reuÅit sÄ fure

 

Cei care au intrat în locuinţa jucătorului erau înarmaţi, iar familia lui Morata era în interiorul casei. Potrivit marca.com, aceştia au furat obiecte scumpe, dar şi de valoare sentimentală. Nimeni din casă nu a fost rănit, dar toţi cei prezenţi au rămas şocaţi de ceea ce s-a petrecut.

 

Deşi poliţia a intervenit imediat, hoţii au reuşit să fugă.

 

Cu Alvaro Morata integralist, Spania s-a impus cu 4-1 în faţa naţionalei Insulelor Feroe în al treilea meci din preliminariile EURO 2020.

 

Luni, 10 iunie, de la ora 21:45, Spania va juca acasă cu Suedia, în timp ce România va juca în deplasare cu Malta, de la aceeaşi oră.

 

Clasament Grupa F

1. Spania - 9 puncte

2. Suedia - 7 puncte

3. România - 4 puncte

4. Malta - 3 puncte

5. Norvegia - 2 puncte

6. Insulele Feroe - zero puncte

  • 1JS55Qj.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.