Sari la conținut

Un bărbat a decedat după ce a curăţat o fosă s**CENZURAT**ă


stranger

Postări Recomandate

Un bărbat a muit la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a curăţat o fosă s**CENZURAT**ă din comuna Rona de Sus, judeţul Maramureş. Fiul său a coborât pentru a-l scoate pe bărbat, dar i s-a făcut şi lui rău.

 

Imaginea articolului Moarte tragicÄ Ã®n MaramureÅ: Un bÄrbat a decedat dupÄ ce a curÄÅ£at o fosÄ septicÄ

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că la faţa locului s-au făcut manevre de prim ajutor de către pompierii din Sighetu Marmaţiei pentru un bărbat în vârstă.

 

„Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei a fost sesizat sâmbătă noaptea şi a intervenit cu două autospeciale la un caz în comuna Rona de Sus. S-au făcut manevre de prim ajutor pentru un bărbat în vârstă care a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei cu o ambulanţă”, a spus acesta.

 

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a coborât să cureţe scurgerea unei fose s**CENZURAT**e, care era înfundată, i s-a făcut rău, iar fiul său ar fi coborât pentru a-l scoate afară şi i s-a făcut şi lui rău.

 

Cei doi bărbaţi ar fi fost scoşi afară de câţiva localnici, iar bărbatul în vârstă a murit la spital.

 

„Din ce am înţeles, fiul este bine, a scăpat cu viaţă”, a declarat corespondentului MEDIAFAX viceprimarul comunei Rona de Sus, Ilie Coposciuc.

  • 1JS55Qj.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.