Sari la conținut

Protestatarii au aruncat curcani în curtea sediului Preşedinţiei din Chişinău


stranger

Postări Recomandate

Mai multe persoane prezente duminică la mitingul organizat de Partidul Democrat în Chişinău au aruncat curcani în curtea sediului Preşedinţiei, în semn de protest faţă de preşedintele Igor Dodon şi de evenimentele din ultimele două zile, relatează Unimedia.

 

Imaginea articolului Protestatarii au aruncat curcani în curtea sediului PreÅedinÅ£iei din ChiÅinÄu | VIDEO

 

Păsările vii au fost legate şi aruncate în curtea sediului Preşedinţiei.

 

Mii de persoane au participat duminică în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău la un miting de amploare, pentru respectarea deciziilor Curţii Constituţionale şi pentru organizarea de alegeri anticipate parlamentare şi prezidenţiale.

 

Protestatarii au fost aduşi duminică în Chişinău cu zeci de microbuze şi autocare, pentru a participa la mitingul organizat de Partidul Democrat, condus de Vladimir Plahotniuc.

 

Manifestanţii au cerut demisia preşedintelui Igor Dodon şi au scandat „Noi suntem poporul, Dodon e trădătorul” şi „Ţara nu se vinde”.

  • 1JS55Qj.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.