Sari la conținut

Toyota dezvăluie imagini cu primele 6 modele electrice pe care le va lansa


stranger

Postări Recomandate

Toyota dezvÄluie imagini cu primele 6 modele electrice pe care le va lansa: trei SUV-uri Èi un monovolum, pe lista japonezilor - Poza 1

 

Toyota a prezentat câteva imagini cu primele 6 modele electrice pe care le va lansa la nivel global. Japonezii pregătesc o gamă formată din 3 SUV-uri, o compactă, un sedan de segment mediu și un monovolum.

 

Toyota a organizat vineri la Tokyo un eveniment în cadrul căruia și-a prezentat strategia actualizată pentru dezvoltarea unor modele electrice.


Constructorul japonez este recunoscut la nivel global pentru tehnologia hibridă, însă nu are încă în gama un model electric. Acest lucru se va schimba însă începând din 2020, când Toyota va începe o ofensivă puternică în acest segment prin lansarea a nu mai puțin de 10 modele până în anul 2025.

 

Pentru moment, Toyota a publicat câteva imagini cu primele 6 modele electrice pe care le va lansa în gama începând de anul viitor. Astfel, pe lista constructorului nipon se află nu mai puțin de 3 SUV-uri, dintre care două de segment mediu (D) și unul de dimensiuni mari (E), potrivit unui grafic din prezentarea oficială a evenimentului.

 

496907l-545x170-n-53ab450e.jpg

 

Unul dintre cele două SUV-uri medii va fi dezvoltat în parteneriat cu Subaru pe o platformă comună care va fi cunoscută sub numele e-TNGA. În plus, platforma e-TNGA va permite dezvoltarea de modele din segmentele compact (C) și mediu (D) cu motoare electrice amplasate pe puntea față și/sau puntea spate, astfel că vor putea exista inclusiv modele cu tracțiune integrală.

 

De asemenea, planurile celor de la Toyota vizează lansarea unui model electric compact, a unui sedan electric de nivel mediu și a unui monovolum electric. Cel puțin unul dintre aceste modele va fi dezvoltat în colaborare cu partenerii de la Suzuki. În plus, este posibil ca unele modele să fie dezvoltate doar pentru piața americană.

 

300197l-545x171-n-78730d74.jpg

 

Interesant este însă că imaginile publicate de Toyota nu sunt conforme cu gama de modele listată de japonezi în prezentarea oficială a evenimentului, întrucât în fotografii apar de fapt două monovolume.

 

Cel mai probabil, imaginile sunt cele ale unor concepte din care vor fi realizate versiuni de serie care vor păstra o serie de elemente de design.

 

Iată înregistrarea integrală a evenimentului în care Toyota a anunțat nouă strategie pentru modele electrice:

  • QHl1txQ.png

gP3lPYw.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.