Sari la conținut

Teaser video pentru Mercedes-Benz GLB: noul SUV cu 7 locuri are premiera mondială


stranger

Postări Recomandate

Teaser video pentru Mercedes-Benz GLB: noul SUV cu 7 locuri are premiera mondialÄ Ã®n 11 iunie - Poza 1

 

Mercedes-Benz a publicat un teaser video pentru noul model GLB, un SUV disponibil opțional cu 7 locuri care va fi dezvăluit în premieră mondială în 11 iunie.

 

Mercedes-Benz face ultimele pregătiri pentru completarea gamei sale de SUV-uri cu un model complet nou.
Mercedes-Benz GLB a fost dezvăluit în variantă de concept cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, iar constructorul german a confirmat acum că prezentarea oficială a versiunii de serie va avea loc în 11 iunie.

 

Evenimentul de lansare se va desfășura însă în statul american Utah, ca urmare a faptului că germanii se adresează inclusiv publicului de peste Ocean.

 

În paralel cu anunțul lansării, Mercedes-Benz a publicat și un nou teaser video în care scoate în evidență că GLB va fi primul său model disponibil opțional cu 7 locuri, fiind astfel un SUV dedicat întregii familii.

 

 

Conceptul expus de nemți la Shanghai avea o lungime de 4.634 de mm (+217 mm comparativ cu GLA) și o lățime de 1.890 mm (+89 mm față de GLA), cu un ampatament de 2.892 de mm.

 

La exterior, versiunea de serie va prelua elemente de pe GLS și Clasa G, în timp ce interiorul va fi "împrumutat" de pe modelele din gama compactă a constructorului german. Motorizările vor fi și ele preluate de pe Clasa A, în timp ce zvonurile anunță și versiuni de performanță dezvoltate de divizia Mercedes-AMG.

 

Mai mult decât atât, constructorul german are în plan lansarea unui GLB complet electric, pe care fanii îl vor putea comanda începând cu 2021.

  • QHl1txQ.png

gP3lPYw.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.