Sari la conținut

O femeie a murit înecată după ce a căzut în rezervorul cu apă al gospodăriei sale


stranger

Postări Recomandate

O femeie a murit după ce a căzut în rezervorul cu apă al gospodăriei sale. Incidentul s-a produs sâmbătă într-o localitate din judeţul Vrancea, iar victima, o femeie de 66 de ani, s-a înecat.

 

Imaginea articolului Incident mortal în Vrancea. O femeie a murit înecatÄ dupÄ ce a cÄzut în rezervorul cu apÄ al gospodÄriei sale

 

Potrivit reprezentanţilor ISU Vrancea, incidentul a fost anunţat la ora 9:18, la numărul unic de urgenţă 112. Persoana care a sunat a anunţat că o femeie a căzut şi s-a înecat în bazinul cu apă al
locuinţei situate în localitatea Coteşti.

 

În misiune au fost trimise trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. Ajunse la faţa locului, acestea împreună cu SVSU Coteşti au acţionat pentru scoaterea victimei din bazin, după care au început manevrele de resuscitare. Încercările medicilor de a o salva au eşuat, iar femeia a fost declarată decedată la aproximativ o oră.

 

Poliţiştii şi procurorii vor deschide dosar penal şi vor încerca să stabilească împrejurările în care s-a produs decesul femeii de 66 de ani.

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.