Sari la conținut

Huawei primește un ajutor surpriză: țara care îi vrea tehnologia 5G


Dolixec

Postări Recomandate

Huawei-5g-1170x658.jpg

 

Huawei are interzis în Statele Unite ale Americii pentru a construi rețele 5G. Asta a venit pe fondul îngrijorărilor legate de spionaj. Totuși, alte țări sunt mai deschise colaborării pentru rețele 5G.

 

 

Norii negri strânși de SUA deasupra lui Huawei au fost pătrunși de o rază de soare rusească. MTS, cel mai mare operator de telefonie din Rusia, a încheiat un acord de dezvoltare al rețelei 5G cu Huawei. Testele la noua rețea vor avea loc spre finalul acestui an.

 

Acest anunț a coincis cu vizita președintelui chinex Xi Jinping la Moscova. Deplasarea avea ca scop semnarea unor parteneriate prin care să crească și mai mult colaborarea dintre cele două țări. Vladimir Putin, președintele Rusiei, a spus că nivelul de cooperare dintre Rusia și China este „la un nivel foarte ridicat”. Președintele Xi Jinping a spus că sentimentul e reciproc.

 

Huawei caută oportunități de business în Est

 

 

Această înțelegere cu MTS este o veste minuntată pentru Huawei. Mai ales în urma valului de vești proaste primite în ultima vreme. Recent, compania a anunțat că vinde rețeaua de cabluri subacvatice de pe fundul oceanului și a redus producția pentru anumite modele de telefoane. Estimarea pentru vânzări nu este bună pentru anul acesta.

 

Recent, Facebook a anunțat că nu va mai preinstala aplicațiile sale pe telefoanele chinezilor. Nu în ultimul rând, în august, există perioada de 90 de zile oferită de SUA și Google pentru a folosi Android.

 

Nici pe frontul 5G lucrurile nu stau bine. Compania japoneză SoftBank a ales Nokia și Ericsson pentru a implementa rețeaua 5G. În trecut, Huawei a realizat infrastructura 4G pentru SoftBank.

 

Situația este complicată pentru compania din China, dar nu totul este pierdut, după cum zice chiar fondatorul producătorului de telefoane, Ren Zhengfei. „Dacă luminile se sting în Vest, în Est vor străluci în continuare. America nu reprezintă întreaga lume. America este doar o parte din această lume”, a afirmat acesta.

 

SURSA

  • Like 1

76561198319006379.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.