Sari la conținut

Noua generație Renault Zoe va fi prezentată în octombrie


stranger

Postări Recomandate

Noua generaÈie Renault Zoe va fi prezentatÄ Ã®n octombrie: modelul electric va avea autonomie de 400 de kilometri - Poza 1

 

Noua generație Renault Zoe va fi dezvăluită în luna octombrie și va avea o baterie cu autonomie de 400 de kilometri, mai mare decât cea oferită de noii săi rivali de pe piață, Opel Corsa-e și Peugeot e-208.

 

Segmentul modelelor electrice subcompacte a fost dominat o lungă perioadă de timp de Renault Zoe, ca urmare a unei concurențe aproape inexistente.


Lucrurile se vor schimba însă începând de la sfârșitul acestui an, când pe piața vor apărea cel puțin alte două modele electrice deja anunțate: Opel Corsa-e și Peugeot e-208.

 

În acest context, Renault pregătește deja o nouă generație pentru Zoe, iar publicația franceză DownShift susține că prezentarea oficială este programată în luna octombrie.

 

Una dintre principalele noutăți este legată de autonomie. În prezent, Zoe are un acumulator de 41 kWh care asigură o autonomie oficială de 300 de kilometri (WLTP), însă noua generație va avea o baterie mai mare care va atinge o autonomie oficială de 400 de kilometri (WLTP). Nu este clar care va fi capacitatea noului acumulator, însă cel mai probabil aceasta va fi de aproximativ 60 kWh.

 

Cert este că, dacă informațiile se vor concretiza, Zoe va avea o autonomie mai generoasă: Peugeot e-208 promite 340 de kilometri fără încărcare, iar Opel Corsa-e circa 330 de kilometri autonomie, ambele modele cu baterie de 50 kWh.

 

De asemenea, alte noutăți majore sunt programate la interior, o informație importantă în contextul în care actuala generație Zoe beneficiază de un interior mai degrabă spartan.

 

Publicația DownShift susține că a intrat și în posesia unor informații legate de preț. Astfel, noua generație Renault Zoe ar urma să coste cu circa 500 de euro mai multe decât actuala generație. Pe piața din România, prețurile de listă pentru Zoe încep de la 33.550 de euro, astfel că noua generație ar urma să coste circa 34.000 de euro.

 

Modelul va fi astfel mai scump decât ambii săi rivali: Peugeot a anunțat în această săptămână un preț de pornire de 32.100 de euro pentru e-208 pe piața din Franța, în timp ce Opel Corsa-e va costa 30.000 de euro în versiunea de bază.

  • QHl1txQ.png

gP3lPYw.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.