Sari la conținut

Seat va lansa Cupra Leon în 2020


stranger

Postări Recomandate

Seat va lansa Cupra Leon în 2020: noul model ar putea prelua motorul de 310 cai putere de la Leon Cupra R - Poza 1

 

Seat va lansa în cursul anului viitor noul Cupra Leon, un nou model dezvoltat sub brandul de performanță Cupra. Acesta ar putea prelua motorul turbo de 2.0 litri și 310 cai putere.

 

Cu aproximativ un an în urmă, SEAT a transformat Cupra într-un brad de performanță și a anunțat că va lansa 7 modele în noua gamă până la sfârșitul anului 2020. Primul dintre ele a fost Cupra Ateca, iar pe lista spaniolilor apare acum și Cupra Leon.


Astfel, noua generație a modelului cunoscut până în prezent Seat Leon Cupra va fi dezvoltată sub brandul Cupra, iar constructorul a început deja testele cu un prototip sub camuflaj.

 

Pentru moment, oficialii Seat nu au furnizat informații de natură tehnică, însă publicația Autocar susține că, cel mai probabil, constructorul va miza inclusiv pe motorul turbo de 2.0 litri și 310 cai putere disponibil pe Leon Cupra R, cel mai puternic model Seat de până acum.

 

Noul Cupra Leon va fi prezentat la scurt timp după lansarea noii generații Seat Leon, care va primi și o variantă plug-in hybrid de 245 de cai putere.

 

"Noua generație Leon va sosi pe piață în 2020 în versiuni cu cinci uși și ST. Va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid care va produce până la 245 de cai putere și va emite mai puțin de 50 de grame de dioxid de carbon pe kilometru", a explicat de Meo.

 

Sistemul de propulsie plug-in hybrid de 245 de cai putere a fost deja prezentat pe conceptul Formentor, care va da naștere primului model Cupra de sine-stătător, care nu are nicio legătură cu un model deja existent.

  • QHl1txQ.png

gP3lPYw.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.