Sari la conținut

Radu Mazăre şi Liviu Dragnea, în acelaşi penitenciar.


stranger

Postări Recomandate

Radu Mazăre nu s-a întâlnit până în prezent, în Penitenciarul Rahova, cu fostul lider PSD Liviu Dragnea sau cu fostul şef ANAF Sorin Blejnar, deoarece cei din urmă sunt cazaţi în alt corp al închisorii.

 

Imaginea articolului Radu MazÄre Åi Liviu Dragnea, în acelaÅi penitenciar. Fratele fostului edil spune dacÄ se întâlnesc

 

„Ei stau în alt corp al închisorii şi nu au legătură cu domnul (Liviu, n.r.) Dragnea sau (Sorin, n.r.) Blejnar”, a răspuns Mihai Mazăre, la Penitenciarul Rahova, la o întrebare a jurnaliştilor.

 

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

 

În acelaşi penitenciar se mai află şi fostul lider PSD, Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman, dar şi fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, care trebuie să execute o pedeapsă de 5 ani pentru trafic de influenţă.

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.