Sari la conținut

Download WinRAR pentru Windows și Android. Cea mai simplă metodă


Dolixec

Postări Recomandate

Download-WinRAR-pentru-Windows-s%CC%A6i-

 

Pentru download WinRAR există câteva soluții simple la care poți apela. Ele variază în funcție de platforma pe care o ai în vedere, având în vedere că-l poți folosi pe Windows sau Android.

 

Înainte să te apuci de download WinRAR, ar fi bine să înțelegi la ce folosește unul dintre cei mai vechi arhivatori creați vreodată. Aplicația a fost creată în urmă cu 24 de ani, în 1995. Are doar câțiva MB și este disonibilă într-un număr de 46 de limbi străine.

 

În teorie, încă de la primele versiuni lansate vreodată, WinRAR a fost promovat ca un produs software de tip trialware. Asta înseamnă că ar trebui să faci download la WinRAR, să-ți formezi o părere despre utilitatea sa și, dacă te încântă, să-l cumperi. În practică, s-au făcut numeroase glume despre faptul că WinRAR nu expiră niciodată. Ca urmare, poți să-l folosești complet gratuit, fără niciun fel de emoții sau restricții.

 

Timp de aproape 20 de ani, a existat doar WinRAR pentru sisteme desktop, accentul fiind puse pe Windows. Dacă vrei, poți interacționa cu arhive în acest format și pe Linux, macOS sau FreeBSD, dar respectivele iterații funcționează doar pe bază de linie de comandă și nu sunt foarte prietenoase pentru persoanele mai puțin tehnice.

 

RAR pentru Android este o aplicație lansată în 2014 și te ajută să interacționezi cu arhive pe telefoanele și tabletele cu platforma Google. Implicit, dacă faci download de WinRAR pe Android, nu te costă nimic și ai acces la toate funcțiile programului. Dacă vrei să plătești, o poți face doar ca să scapi de câteva reclame strecurate în interfață.

 

Download WinRAR pentru Windows și Android – soluția rapidă

 

La fel ca în cazul oricăror programe populare, precum WinRAR, internetul este plin de linkuri către diverse site-uri mai mult sau mai puțin malițioase de unde l-ai putea descărca. Cea mai sigură soluție pentru a ajunge la ultima versiune este însă site-ul oficial al dezvoltatorului.

Pentru download WinRAR pe sistemele cu Windows poți accesa această adresă. Fă click pe linkul de culoare albastră din partea de sus a pagini, în funcție de sistemul de opeare pe care îl ai instalat. Dacă ai un Windows pe 32 de biți, alege WinRAR x86 (32 bit). Utilizatorii de Windows pe 64 de biți trebuie să facă download la varianta WinRAR x64 (64 bit). Deși sunt șanse de 90% să utilizezi un laptop sau desktop cu un sistem de operare pe 64 de biți, în cazul în care nu ești sigur, poți folosi acest tutorial pentru a afla răspunsul la întrebare.

 

După download WinRAR, instalarea efectivă durează doar câteva secunde și nu trebuie să ai grijă la vreun bloatware sau altă aplicație malițioasă. Kitul de instalare este curat de orice alte progrămele inutile.

 

În cazul smartphone-urilor cu Android, procesul de download WinRAR este același la care apelezi pentru instalarea oricăror alte aplicații. Acea iterație de RAR este disponibilă pentru download gratuit din Google Play, folosind acest link.  Versiunea de Android instalată pe aparat nu este relevantă pentru a asigura compatibilitatea cu RAR. După instalare, în schimb, vei putea dezarhiva pe telefon sau tabletă fișiere RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO și ARJ.

 

SURSA

Editat de Dolixec
  • Like 1

76561198319006379.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.