Sari la conținut

Mircea Lucescu: M-aş fi întors la Dinamo dacă se construia un stadion al lor


stranger

Postări Recomandate

Fostul selecţioner Mircea Lucescu s-ar întoarce pe banca tehnică a unor echipe din campionatul intern, dar în anumite condiţii. Il Luce a declarat la emisiunea Marius Tucă Show că s-ar fi întors la Dinamo dacă ar fi regăsit atmosfera din anii 90 când echipa din Ştefan cel Mare era cea mai bună din Europa.

 

Marius TucÄ Show (Partea a II-a). Mircea Lucescu: M-aÅ fi întors la Dinamo dacÄ se construia un stadion al lor

 

Despre fiul său, Răzvan Lucescu: Trebuie să înţelegi că a trăit pe lângă mine, de la vârsta de 4-5 ani l-am luat cu mine în toate cantonamentele, stătea şi pe margine după mine, adică a avut .... ce l-a făcut… a fost pasiunea extraordinară. În casă se juca singur, îşi punea două porţi se juca într-o parte, era extraordinar de pasional, transmitea meciurile.

 

Despre Dinamo: Spun că e un moment delicat, un moment dificil. Ce mă surprinde, încăpăţânarea asta de care au dat dovadă unii oameni în ceea ce priveşte posibilitatea de a avea un stadion al lor aşa făcut. (…) Stadionul aduce şi suporteri, stadionul aduce şi puncte şi presiune, o mulţime de lucruri. M-aş fi întors cu cea mai mare plăcere la Dinamo dacă se construia acest stadion, pentru că era nevoie.

 

 

Mircea Lucescu: Nu, nici eu nu pot să ţin cu Bayern Munchen, absolut deloc, pentru că ceea ce se întâmplă în campionatul Germaniei unde imediat ce o echipă apare cu doi-trei jucători, imediat îi transferă ca să-i slăbească pe ceilalţi nu ca să se întărească ei. Cu asta nu sunt de acord şi nici metodele lor nu-mi plac.

 

Marius Tucă: Barcelona sau Real, aţi ţinut?

Mircea Lucescu: Am ţinut mai întâi cu Real, după care am ţinut cu Barcelona.

Marius Tucă: E momentul să ţineţi din nou cu Real acum.

Mircea Lucescu: Depinde de jocul lor.

Marius Tucă: Şi cu echipele din Anglia, nu prea.

Mircea Lucescu: Echipele din Anglia... sigur ţin sunt cu Manchester City pentru că am acolo jucători.

Marius Tucă: Eu ţin cu Liverpool. Bine că aţi luat campionatul, dar am luat noi Liga Campionilor.

Mircea Lucescu: E cinstit! Cu simpatie am fost şi cu Chelsea. Nu pot să spun că ţin cu o echipă anume.

Marius Tucă: Şi din Italia?

Mircea Lucescu: Mă uit la echipe care joacă mai spectaculos şi la care văd o organizare de joc, cum spuneam acum Totenham cu Liverpool, nu am văzut la Totenham o combinaţie de joc, în afară de verticalizările alea, încercările de deviere în zonele centrale, au fost câteva situaţii de creare de superiorităţi numerice în zonele laterale au rezolvat individual. Nu-mi spune nimic, au pus prea mult jocul pe forţa fizică, pe angajament şi pe alergare, eu aş fi vrut ceva mai mult.

Marius Tucă: Între Barcelona şi Liverpool cu cine aţi ţinut? Aţi ţinut cu Liverpool.

Mircea Lucescu: Cu Barcelona am ţinut.

Marius Tucă: Păi am câştigat, îmi pare rău, am bătut cu 4-0.

Mircea Lucescu: Ai câştigat cu 4-0, dar mă miră că Barcelona a ajuns doi ani la rând să piardă, asta este incredibil.

Marius Tucă: Păi asta e din cauza antrenorului, Liverpool a avut antrenor, Barcelona nu a avut antrenor.

Mircea Lucescu: Valverde nu se ridică la nivelul...

Marius Tucă: Păi şi atunci? A mers pe mâna lui Messi şi atât. Şi din Italia nu vă place nicio echipă?

Nu-mi plac campionatele unde ţin doar o singură echipă. Nu e competiţie

Mircea Lucescu: Nu pot să spun, nici nu mai urmăresc aşa cu aceeaşi atenţie, mi-a plăcut Milan dar pentru o relaţie pe care o aveam cu Gattuso, mi-a plăcut de el ca antrenor, ca om.

Marius Tucă: Şi francezii?

Mircea Lucescu: La francezi, cine-i acolo? Nici acolo nu-mi place campionatul ăla, în momentul în care o echipă va câştiga 10 ani de aici încolo campionatul... adică când a fost Monaco cu posibilitatea de a câştiga ceva imediat le-au cumpărat jucătorii, sau Monacoa vândut s-a uitat doar la bani. Nu, nu-mi plac campionatele unde ţin doar o singură echipă. Nu e competiţie.

 

Marius Tucă: Nici mie absolut deloc. Mbappe vi se pare marele jucător care va veni după Messi şi Ronaldo?

Mircea Lucescu: E încă departe de ei, are nevoie de mult timp.

Marius Tucă: Este şi foarte tânăr.

Mircea Lucescu: E tânăr, dar dacă va învăţa de la Neymar şi nu de la Messi cu siguranţă că se va rata pe parcurs, are calităţi senzaţionale, nu ştiu comportamentul lui în afară, pentru că este foarte important cum se comportă un jucător în grup în afară, cine-l sfătuieşte, cine continuă să-l educe, dacă are oameni adevăraţi în jurul lui atunci va reuşi, calităţile sunt incredibile. Dar vor apărea alţi jucători, tot timpul apar jucători cu astfel de calităţi.

Marius Tucă: În România mai apare un astfel de jucător?

Mircea Lucescu: Să sperăm că da

Marius Tucă: Să sperăm, în momentul ăsta nu avem un astfel de jucător din păcate.

Mircea Lucescu: Nu avem, mulţi vorbesc de Ianis, trebuie să confirme într-un campionat puternic, să vedem.

Marius Tucă: Eu vă mulţumesc pentru ediţia asta cu totul specială şi trebuie să-mi faceţi promisiunea că în momentul în care preluaţi o echipă să veniţi să stăm de vorbă, pentru că altfel vom sta de vorbă, mai ales dacă va fi o echipă românească, dar nu numai, de acord?

Muircea Lucescu: În regulă, de acord.

Marius Tucă: Mulţumesc mult de tot pentru participare la ediţia Marius Tucă Show, la Smart TV, o să ne vedem cât de curând, numai bine, ţineţi aproape.

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.