Sari la conținut

Tomasz Swiatek: Halep nu a arătat foarte mult tenis în meciul cu fiica mea


stranger

Postări Recomandate

Simona Halep s-a calificat la pas în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, după una dintre cele mai facile partide jucate în ultimul timp (victorie în 45 de minute), scor 6-1, 6-0!

 

Imaginea articolului Tomasz Swiatek: Halep nu a arÄtat foarte mult tenis în meciul cu fiica mea

 

Poloneza Iga Swiatek (18 ani / 104 WTA) a părut depăşită total de meci, singurul game câştigat fiind un break. Nu de aceeaşi părere a fost şi Tomasz Swiatek, tatăl tinerei poloneze, care nu a fost impresionat de jocul numărului trei mondial. Tatăl jucătoarei de tenis este un fost sportiv cunoscut în Polonia. Tomasz Swiatek este un fost canotor care a reprezentat ţara la Jocurile Olimpice din 1988, iar tradiţia sportului de performanţă a rămas în familie.

 

Iga Swiatek a avut un parcurs bun la Roland Garros, dar dezamăgirea părintelui a întrecut realitatea de pe teren, împotriva Simonei Halep. Tomasz Swiatek crede că fiica sa avea nevoie doar de o zi bună şi că Halep "nu a arătat foarte mult tenis", deşi Simona recunoştea, la final, că a făcut un meci aproape perfect: “Rămâne o mică dezamăgire prestaţia sa din meciul cu Simona Halep. Am sperat că Iga i se va împotrivi pe teren. Cred că din cauza emoţiilor nu a putut câştiga, în condiţiile în care românca nu a arătat foarte mult tenis. Totuşi, ea a fost sub presiune. A fost prima dată când a jucat pe arena centrală şi asta în faţa deţinătoarei titlului.

 

Nici bine nu a început meciul că Halep i-a tăiat elanul. Lipsa de experienţă a făcut diferenţa. Sunt convins că dacă Iga ar fi jucat în astfel de condiţii înainte, rezultatul ar fi fost altul. Românca a ştiut cum să joace cu Iga. Şi-a pregătit planul şi l-a implementat

 

Teoretic, era posibil ca Halep să aibă o zi slabă şi fiica mea să o învingă. Victoria ar fi făcut-o să creadă că e mai bună”, a declarat Tomasz Swiatek pentru expressbydgoski.pl.

 

Simona Halep (3 WTA) joacă în sferturile de la Roland Garros împotriva Amandei Anisimova (SUA; 51 WTA).

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.