Sari la conținut

Cel mai tare telefon Samsung va arăta cam așa și nu-i neapărat rău


Dolixec

Postări Recomandate

 

Dacă ești curios de felul în care va arăta Samsung Galaxy Note 10, cel mai nou flagship al companiei, există acum noi randări cu modelul.

 

 

Noile imagini cu Note 10 contrazic zvonul potrivit căruia telefonul ar urma să apară fără niciun buton fiziv. Randarea arată clar butoanele cu care ar veni telefonul, însă acestea vor fi așezate numai pe partea stângă. Spre deosebire de alte modele Samsung, Note 10 ar veni doar cu două butoane. Compania pare să fi renunțat la butonul pentru asistentul Bixby.

 

Și aceste imagini confirmă informația care spune că Note 10 nu va mai avea port jack de 3.5mm pentru căști. Lângă slotul pentru S-Pen și difuzorul din partea de jos, telefonul are și un port USB-C.

 

Noua randare îți arată și display-ul perforat cu care ar veni Samsung Note 10, care ar face loc camerei frontale. Spre deosebire de modelul Galaxy S10, care are camera în colț, în cazul Note 10 camera frontală ar veni amplasată în centrul părții superioare. De asemenea, pare că ecranul nu va fi unul full-screen, ci va avea câte o dungă atât în partea de sus, cât și în cea de jos.

 

Ce alte specificații ar putea avea Samsung Note 10

 

Despre sistemul de camere de pe spate deja s-a vorbit mult. Setup-ul ar fi alcătuit din trei camere foto, dispuse pe verticală și nu pe orizontală, cum am fost obișnuiți de Samsung în ultima perioadă. Deși imaginile nu arată asta neapărat, ne oferă informația că Samsung Note 10 ar primi și un scanner de amprentă montat direct sub ecran.

Există și alte zvonuri despre următorul flagship Samsung care nu au fost adresate de cei de la 91mobiles, cei care au realizat randarea.

 

Cel mai probabil, telefonul urmează să fie lansat în luna august. Abia atunci vei ști cu siguranță cum va arăta telefonul și dacă merită să-l cumperi.



SURSA

  • Like 1

76561198319006379.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.