Sari la conținut

Audi prezintă noul A6 Allroad


stranger

Postări Recomandate

Audi prezintÄ noul A6 Allroad: protecÈii suplimentare pentru caroserie, o gardÄ la sol mai generoasÄ Èi motoare diesel de pânÄ la 349 CP - Poza 1

 

Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul A6 Allroad. Modelul producătorului german va fi disponibil exclusiv cu motoare diesel, iar standard va fi echipat cu transmisie automată și tracțiune integrală.

 

Audi A6 Allroad împlinește 20 de ani de la debut, iar pentru a marca într-un mod special această aniversare, oficialii producătorului german au lansat o nouă generație a break-ului. Așa cum deja ne-am obișnuit, Audi a pregătit pentru A6 Allroad o serie de modificări estetice și tehnice menite să-i ajute pe cei care își doresc o mașină de familie cu abilități în afara asfaltului.


Noul Audi A6 Allroad va fi disponibil cu o gardă la sol ceva mai generoasă comparativ cu versiunea A6 Avant, cu o serie de protecții pentru caroserie, dar și cu suspensii penumatice în echiparea standard.

Audi A6 Allroad: date esențiale


● Audi A6 Allroad propune o gardă la sol standard de 139 de milimetri. În funcție de viteză și de modul de rulare, caroseria break-ului poate coborî sau se poate înălța. Dacă viteza de rulare trece de 120 km/h, atunci garda la sol coboară cu 15 mm. În modul all-road, valoarea crește cu 25 de mm, în timp ce în modul off-road, garda la sol este mai generoasă cu încă 45 de mm. Pentru un control și mai sigur în off-road, Audi oferă pe A6 Allroad sistemele Hill Descent Control (funcționează între 2 și 30 km/h) și Tilt Angle Assist. 

  • QHl1txQ.png
  • Like 1
  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.