Sari la conținut

Mazda 3, disponibil în România și cu noua motorizare pe benzină Skyactiv-X


stranger

Postări Recomandate

Mazda 3, disponibil în România Èi cu noua motorizare pe benzinÄ Skyactiv-X: preÈurile încep de la 23.000 de euro - Poza 1

 

Mazda 3 poate fi comandat pe piața din România și cu noul motor pe benzină Skyactiv-X de 2.0 litri și 180 de cai putere, iar prețurile încep de la 23.000 de euro.

 

Noua generație Mazda 3 a fost prezentată oficial în luna noiembrie a anului trecut, iar începând din luna februarie a acestui an poate fi cumpărată și de pe piața din România cu anumite versiuni de motorizare.


La patru luni distanță, Mazda 3 poate fi achiziționat și cu noul motor pe benzină Skyactiv-X, care combină aprinderea cu scânteie, specifică unui motor pe benzină, cu aprinderea prin compresie, specifică unei unități diesel.

Noua unitate de propulsie are 2.0 litri și generează 180 de cai putere și un cuplu maxim de 224 Nm, în timp ce consumul mediu este de 5.4 litri/100 km conform noului standard WLTP, în cazul versiunii sedan cu cutie de viteze manuală.

 

Standard, Mazda 3 vine și cu tehnologia Mazda M Hybrid, care permite reducerea consumului de carburant prin utilizarea unui sistem de 24 de volți care alimentează un motor electric ce asistă motorul pe benzină.

 

Unitatea de propulsie poate fi cuplată la o cutie de viteza manuală Skyactiv-MT sau automată Skyactiv-Drive, iar ambele oferă 6 trepte. Noua Mazda 3 cu motorizarea Skyactiv-X este disponibilă atât pentru versiunea hatchback, cât și pentru sedan, însă sistemul de tracțiune integrală Skyactiv-X este oferit opțional doar pentru hatchback.

Prețuri Mazda 3 Skyactiv-X hatchback și sedan

  • QHl1txQ.png
  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.