--> Sari la conținut

Mircea Rednic, după demiterea de la Dinamo


stranger

Postări Recomandate

Mircea Rednic (57 de ani) a fost demis de la Dinamo, patronul echipei fiind nemulţumit de parcursul echipei din acest sezon. Antrenorul a vorbit despre lotul pe care l-a găsit în momentul în care a preluat echipa de la Claudiu Niculescu.

 

Imaginea articolului Mircea Rednic, dupÄ demiterea de la Dinamo: Din ianuarie, cu noul lot, s-au câÅtigat 12 meciuri

 

L-a dat exemplu pe Kino Delorge, fotbalist adus în ”Ştefan cel Mare” în mandatul lui Florin Bratu. Acesta a ratat două penalty-uri în meciul de Cupa României cu Csikszereda Miercurea Ciuc, iar ”câinii” au fost eliminaţi din competiţie: ”Din ianuarie, cu noul lot, s-au câştigat 12 meciuri, patru egaluri şi patru înfrângeri. 40 de puncte, da? Cea mai bună apărare din play-out. Până să vin eu, era media de 2,5 pe meci.

 

Nu am avut posibilitatea să iau de 8.000, de 9.000, de 10.000. Delorge nu a fost în stare să bată de două penalty-uri, nici măcar nu a ajuns mingea până la poartă. A plecat cu patru salarii în plus, cu vreo 20.000, plus salariile la zi. Live.

 

Kino Delorge (21 de ani) a făcut junioratul la academia celor de la Genk, unde a evoluat atât pentru echipa U19, cât şi pentru formaţia secundă. În sezonul 2017-2018, acesta a evoluat în Olanda, la FC Dordrecht, iar în vara anului trecut a ajuns la Dinamo, liber de contract. În prezent, Delorge este legitimat la KSK Lierse, în Belgia.

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.