Sari la conținut

Marketa Vondrousova s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros


stranger

Postări Recomandate

Marketa Vondrousova (38 WTA) s-a calificat, marţi, în semifinalele turneului de la Roland Garros, după ce a eliminat-o pe croata Petra Martic (31 WTA), scor 7-6 (1), 7-5.

 

Imaginea articolului Marketa Vondrousova s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros

 

Deşi a avut dificultăţi în primul set, când a fost condusă cu 5-3 de Martic, Vondrousova a întors rezultatul şi a trimis partida în tie-break, după ce a salvat trei mingi de set ale adversarei sale. În tie-break, reprezentanta Cehiei s-a impus fără emoţii, lăsându-i un singur punct lui Martic.

 

Vondrousova a început perfect setul secund, câştigând cu uşurinţă primele trei game-uri. Martic a mai redus din diferenţă, însă cehoaica s-a impus, scor 7-5, iar partida s-a încheiat după două ore. Astfel, Vondrousova îşi continuă parcursul excepţional la Roland Garros. La doar 19 ani, tenismena a ajuns în semifinale fără a avea vreun set pierdut şi a atins cel mai bun rezultat din carieră.

 

Marketa Vondrousova este a doua jucătoare calificată în semifinalele Roland Garros 2019. În penultimul act, ea o va întâlni pe britanica Johanna Konta (26 WTA).

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.