--> Sari la conținut

Comună din Buzău, ruptă de lume după ce drumul s-a surpat din cauza aluviunilor


stranger

Postări Recomandate

Locuitorii comunei Lopătari, din judeţul Bzuău, sunt izolaţi, după ce şoseaua de legătură a fost închisă, miercuri, din cauza aluviunilor care au provocat surparea unei porţiuni a Drumului Judeţean 203 K. Pentru a ieşi din sat, oamenii folosesc drumuri alternative, uliţe şi drumuri comunale.

 

Imaginea articolului ComunÄ din BuzÄu, ruptÄ de lume dupÄ ce drumul s-a surpat din cauza aluviunilor | FOTO

 

Drumul Judeţean 203 K s-a surpat, miercuri, din cauza aluviunilor, astfel că oamenii trebuie să folosească rute alternative, pe uliţe sau drumuri comunale pentru a ieşi din sat.

 

„Oamenii nu sunt izolaţi. Traficul uşor se desfăşoară pe rute alternative, pe drumuri comunale şi uliţe săteşti. Cu ambulanţa se poate ajunge la cazurile medicale”, a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma.

 

whatsapp-image-2019-06-05-at-12-42-32.jpg?height=807&width=605

 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de precipitaţii pentru mai multe localităţi din judeţul Buzău, valabilă până la ora 13.00. Potrivit avertizării, se vor semnala averse torenţiale, vijelie, descărcări electrice şi grindină.

 

whatsapp-image-2019-06-05-at-12-40-59.jpg?height=1246&width=605

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.