--> Sari la conținut

Un echipaj de poliţie, implicat într-un accident rutier în Capitală. O persoană rănită


stranger

Postări Recomandate

Un echipaj de poliţie a fost implicat într-un accident produs pe bulevardul Alexandru Obregia din Capitală, în urma impactului fiind rănită o persoană. Primele verificări arată că şoferul autospecialei nu s-a asigurat la schimbarea sensului şi a lovit o maşină care circula, la rândul ei, cu spatele.

 

Un echipaj de poliÅ£ie, implicat într-un accident rutier în CapitalÄ. O persoanÄ rÄnitÄ

 

Brigada Rutieră anunţă că miercuri după-amiază a fost sesizată cu privire la producerea, pe bulevardul Alexandru Obregia din Capitală, a unui accident rutier în care a fost implicat un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 15.

 

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pasagerului din autospeciala de poliţie, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

 

În prezent sunt efectuate cercetări la faţa locului, însă din primele verificări a rezultat că şoferul maşinii de poliţie nu s-a asigurat la schimbarea sensului de mers şi a lovit un alt autovehicul care circula, la rândul lui, cu spatele.

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.