Sari la conținut

Ferrari risipește speranțele fanilor.


stranger

Postări Recomandate

Ferrari risipeÈte speranÈele fanilor: "Nu vom îmbunÄtÄÈi semnificativ monopostul în perioada urmÄtoare" - Poza 1

 

Ferrari a admis că nu va introduce în perioada următoare îmbunătățiri la monopost care să aibă ca rezultat o creștere semnificativă a performanțelor.

 

Mercedes a câștigat toate cele 6 curse de Formula 1 desfășurate în acest sezon, iar Ferrari are deja de recuperat un handicap de 118 puncte în clasamentul constructorilor.


Fanii Scuderiei așteaptă în cele din urmă o îmbunătățire a rezultatelor, însă oficialii Ferrari au anunțat prin vocea șefului Mattia Binotto că acest lucru nu se va petrece prea curând.

 

Astfel, Ferrari nu pregătește niciun update major pentru cursa de la Montreal de la sfârșitul acestei săptămâni, iar în prezent nu are planificate update-uri nici pentru cursele următoare.

 

"Știm că nu suntem suficient de competiviti în acest moment și, pentru moment, nu avem schimbări majore pentru monopost care să aibă un efect semnificativ asupra problemelor pe care le-am avut de la startul sezonului", a declarat el.

 

În urma analizelor realizate, inginerii au ajuns la concluzia că principala problemă a monopostului este că pneurile nu funcționează la temperatura optimă din cauza faptului că monopostul nu generează o forță de apăsare aerodinamică suficient de mare. Cu toate acestea, inginerii nu au identificat încă o soluție concretă la această problemă.

 

Chiar și așa, Biotto își pune speranțele în configurația circuitului de la Montreal pentru obținerea unor rezultate mai bune. "Nu cred că vom avea o soluție magică în Canada, dar Montreal este un circuit diferit, cu o configurație diferită, alte pneuri și modificări la setări care ar putea funcționa în favoarea Ferrari", a adăugat el. Via Autosport

  • QHl1txQ.png

gP3lPYw.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.