--> Sari la conținut

Edi Iordănescu a refuzat să fie antrenorul echipei FCSB


stranger

Postări Recomandate

Edi Iordănescu nu merge la FCSB! Potrivit ProSport, antrenorul a luat decizia finală şi a decis să refuze propunerea făcută de Gigi Becali. Iordănescu Jr va rămâne tehnicianul grupării Gaz Metan Mediaş.

 

Imaginea articolului Edi IordÄnescu a refuzat sÄ fie antrenorul echipei FCSB

 

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat marţi dimineaţă, 4 iunie, că în următoarele ore va decide cine preia postul lăsat liber de Mihai Teja. Omul de afaceri susţinea că în proporţie de 95%, Edi Iordănescu va fi noul antrenor al FCSB.

 

"Eu nu ştiu ce să spun acum. După două-trei ore, cel mai probabil, ne vom întâlni şi vom vorbi. Aseară v-am spus că din 90%, procentele au devenit 95%. Mai sunt 5%, aşa că poate nu mai vorbim, că nici eu nu mai ştiu ce să zic acum. Poate omul se răzgândeşte noaptea, mai ştii?", a spus Becali.

 

Patronul FCSB spune că are şi variante de rezervă: "O să vă spun totul după aceea. Nu fac nimic la secret, pentru că lumea trebuie să ştie ce se întâmplă la FCSB. Azi veţi şti 100% antrenorul! Indiferent că va fi Edi sau nu. Mai am şi alte variante, dar nu vreau să vorbesc acum despre ele, pentru că vreau să văd ce fac cu Edi", a încheiat Becali.

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

 

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.