--> Sari la conținut

Încă un incident în care este implicat un om al legii: Poliţistă însărcinată


stranger

Postări Recomandate

O poliţistă din Argeş, însărcinată în luna a 5-a, a fost trasă de păr, iar uniforma i-a fost ruptă în timp ce intervenea pentru aplanarea unui conflict, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Imaginea articolului ÃncÄ un incident în care este implicat un om al legii: PoliÅ£istÄ Ã®nsÄrcinatÄ, AGRESATÄ Ã®n timpul unei misiuni

 

Potrivit Poliţiei Argeş, membrii unei familii din Vultureşti s-au luat la ceartă, iar o femeie a leşinat, astfel că a fost chemată ambulanţa. La faţa locului a mers şi o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti, formată dintr-un poliţist şi o poliţistă.

 

În timp ce i se acordau îngrijiri medicale persoanei care a leşinat, o altă femeie a încercat să urce în ambulanţă pentru a o lovi pe cea care primea îngrijiri medicale.

 

„Poliţista a împiedicat agresiunea, asigurând securitatea echipajului medical şi a femeii care solicitase îngrijiri medicale”, spun poliţiştii.

 

Poliţista, însărcinată în luna a cincea, a fost trasă de păr, iar uniforma i-a fost ruptă. Ca să scape, ea a folosit spray-ul iritant-lacrimogen din dotare.

 

„Niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit leziuni şi nu au fost înregistrate pagube materiale. Ulterior evenimentului, poliţista a fost consultată de un echipaj medical, care a constatat că aceasta nu a suferit leziuni”, arată Poliţia Argeş.

 

Conflictul a avut loc în urmă cu câteva zile.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, pentru ultraj, cel care a agresat poliţista fiind arestat preventiv.

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.