Sari la conținut

Acest calculator îți vorbește și primul lui cuvânt e: „săracule”


Dolixec

Postări Recomandate

Apple-Mac-Pro-si-ecranul-XDR-1170x658.jp

 

Cât ar trebui să mai coste un calculator clasic în ziua de azi, când telefonul a devenit cel mai utilizator computer? Probabil că nu câteva zeci de mii de euro, dar așa e cazul cu cel de acum

 

 

Apple și-a derulat de-a lungul câtorva ore evenimentul clasic de vară: WWDC. E bun. Compania a promis dark mode pe iPhone, a promis sistem de operare mai bun pe iPad, a închis iTunes și-a anunțat Mac Pro. De unde în urmă cu câțiva ani a prezentat un fel de revoluție a designului cu modelul precedent de Mac Pro, acum a revenit la ceea ce e un computer clasic: o cutie dreptunghiulară mult mai performantă decât un laptop.

 

Mac Pro e însă un computer cu greutate. Costă 6.000 de dolari doar ca să primești cea mai basic opțiune și nici măcar atunci nu te poți lăuda că ai bani de spart pe computere scumpe. Dacă nu te impresionează prețul, am unul mai bun: 35.000 de dolari. Dar stai, că se poate duce lejer la 45.000 de dolari. Oricum, amețitor.

 

Da, costă cam cât un apartament într-un oraș mediocru din România și este, totuși, doar un computer. Sigur, internetul a explodat – „ce stupid!”, au zis mulți, „cum să dai atâția bani pe un PC?” – și nu-i o mirare. Computerul e cel puțin extraordinar de scump și asta e bine. Ce-i cu atâta democratizare a tehnologiei? Ne-au învățat prost chinezii cu telefoane la preț de țigări.

 

SURSA

  • Like 1

76561198319006379.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.