--> Sari la conținut

Roland Garros 2019. Horia Tecău a fost eliminat în sferturile de finală ale probei


stranger

Postări Recomandate

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, favoriţii 10 ai întrecerii, au fost eliminaţi, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros, de cuplul argentinian Guido Pella/ Diego Schwartzman, scor 4-6, 4-6.

 

Imaginea articolului Roland Garros 2019. Horia TecÄu a fost eliminat în sferturile de finalÄ ale probei de dublu

 

Diferenţa a fost făcută de un break în favoarea jucătorilor argentinieni în fiecare act. În primul set, Tecău şi Rojer au pierdut pe propriul serviciu la scorul de 4-4, iar Pella şi Schwartzman au fructificat prima minge de set avută. Setul al doilea a debutat cu un nou break al sud-americanilor, care s-au calificat în semifinale.

 

În penultimul act de la Roland Garros, Pella şi Schwartzman vor întâlni câştigătorii din duelul Lajovic/ Tipsarevic - Krawietz/ Mies.

 

Parcursul lui Tecău şi Rojer se opreşte în sferturi. Înainte să ajungă în această fază, cei doi au eliminat cuplurile Garin/ Londero, Berankis/ Nishioka şi Mike Bryan / Bob Bryan. Ei vor fi răsplătiţi cu 79.500 de euro şi 360 de puncte ATP în clasamentul de dublu.

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

 

 

 

 

 

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.