--> Sari la conținut

Prognoză METEO pentru Capitală: Atenţionare de ploi, extinsă/ Temperaturi de vară


stranger

Postări Recomandate

Meteorologii au emis luni o prognoză specială pentru Bucureşti, în vigoare de la ora 10.00 până joi la ora 10.00, ce vizează ploi, descărcări electrice şi vânt, precum şi temperaturi de la minim 14 la maxim 28 de grade.

 

Imaginea articolului PrognozÄ METEO pentru CapitalÄ: AtenÅ£ionare de ploi, extinsÄ/ Temperaturi de varÄ

Potrivit prognozei speciale pentru Bucureşti, luni, instabilitatea atmosferică se va menţine accentuată. Vor fi intervale cu înnorări, averse torenţiale, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Aceste fenomene vor fi mai intense, cu o probabilitate mai mare după-amiaza şi seara.

 

Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 14...15 grade.

 

Marţi şi miercuri, vremea va fi în continuare instabilă.

 

Vor fi intervale cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare în cursul după-amiezilor. Temperatura maximă va fi de 26…28 de grade, iar cea minimă în jur de 15 grade.

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

 

 

 

 

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.