Sari la conținut

Neymar, acuzat de viol! Starul lui PSG a publicat conversațiile.


JoKeR.

Postări Recomandate

Cotidianul As oferă o informaţie bombă: vedeta lui PSG, internaţionalul brazilian, jucător care câştigă la echipa din capitala Franţei 36 de milioane de euro net numai din salariul anual, fără celelate bonusuri, contracte de imagine şi contracte publicitare, este acuzat de comiterea infracţiunii de viol! Adică aceeaşi acuzaţie adusă din Statele Unite portughezului Cristiano Ronaldo, care nici până acum a fost soluţionată de justiţie cu verdictul vinovat sau nevinovat. Neymar a postat un videoclip pe pagina lui de Facebook prin care a dovedit că tânăra care l-a acuzat de viol a mințit. Mai mult, brazilianul lui PSG a arătat și mai multe convesații purtate cu tânăra originară din Brazilia pe Whatsapp din care reiese cu totul s-a întâmplat cu acceptul ei. Asta nu e tot, femeia care îl acuză de viol este cea care îi face propuneri indecente lui Neymar. “O să expun totul, toate momentele petrecute cu această fată, e intim, dar e necesar. Tot ce s-a întâmplat a fost o relație între un bărbat și o femeie care se află între patru petreți, ceva ce se întâmplă în orice relație, iar apoi nu s-a mai întâmplat nimic”, a spus Neymar.

 

Neymar, acuzat de viol! Starul lui PSG a publicat conversaÈiile. âExpun totul. E intim, dar e necesar!â Dialog uluitor între cei doi. VIDEO

 

sursa: fanatik.ro

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.