Sari la conținut

Întârzierea introducerii metodelor inteligente pune în pericol termenul limita 2020


Dolixec

Postări Recomandate

smarthouse-ioT-fotolia.jpg

 

Rata de instalare a contorului inteligent se încetinește și, cu 18 luni până la termenul limită din decembrie 2020, atingerea obiectivelor programului de măsurare inteligentă pare foarte puțin probabilă

 

Rata de instalare a Programului Smart Meter din Marea Britanie a încetinit cu aproape o cincime față de anul precedent în primele trei luni ale anului 2019, punând țintă guvernului pentru fiecare locuință și afacere mică din Marea Britanie care să fi beneficiat de un contor inteligent până la sfârșitul anului 2020 cu riscul de a fi ratat.

 

Noile statistici publicate de Departamentul pentru Afaceri, Energie și Strategie Industrială (BEIS) au arătat că, începând cu luna ianuarie până la sfârșitul lunii martie, au fost instalate 1.031.600 de contoare inteligente de către marii furnizori de energie - cei care au definit că dețin peste 250.000 de clienți de gaz sau electricitate cum ar fi British Gas, E.ON, EDF, Npower și SSE. Aceasta este o scădere cu 6,7% față de ultimele trei luni din 2018 și cu 17% față de aceeași perioadă a anului trecut.

 

Aceasta înseamnă că în prezent există 15,97 milioane de contoare inteligente în proprietăți interne - 15,32 milioane deținute de furnizori mari și 653 000 de întreprinderi mici - ceea ce reprezintă o creștere de 6,9% față de totalul cumulat din ultimul trimestru.

 

Alte unități de contoare inteligente de 2,3 milioane funcționează, de asemenea, în mod non-inteligent sau tradițional, ceea ce înseamnă că nu pot comunica cu o rețea vastă (WAN) special creată pentru ei; că clienții au trecut la un furnizor care nu poate opera modelul lor specific din cauza lipsei de interoperabilitate; contorul a fost instalat în modul tradițional; sau că contorul inteligent este instalat, dar nu este încă în curs de punere în funcțiune, adică într-o proprietate nou construită.

 

SURSA

Editat de Dolixec
  • Love 1

76561198319006379.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.