Sari la conținut

Case noi pentru a obține certificarea calității în bandă largă


Dolixec

Postări Recomandate

house-price-adobe.jpg

 

Firma de evaluare a conectivității în bandă largă WiredScore oferă certificările sale complete de fibră optică pentru dezvoltatorii și proprietarii imobiliari rezidenți pentru prima dată

 

WiredScore, o companie de rating și certificare a conectivității în bandă largă, specializată în proprietăți comerciale, și-a extins schema de rating pentru a include pentru prima dată noile dezvoltări rezidențiale din Marea Britanie.

 

Casele noi construite au fost motivul mai multor intervenții pentru a spori disponibilitatea și absorbția serviciilor de fibră optică cu fibră optică (full-fiber) sau fibră la domiciliu (FTTP), deoarece, teoretic, este mult mai ușor pentru dezvoltatorii de locuințe nou construite să "coaca" în conexiuni full-fiber de la început.

 

Dar, în pofida ofertelor speciale și a reducerilor pentru dezvoltatori de la Openreach și posibilitatea unor intervenții legale de către guvern, există încă un număr mare de case noi construite în Marea Britanie care nu au instalat conexiuni în viitor.

 

Unele dintre acestea rezultate dintr-o reticență a constructorilor și proprietarilor de a investi, iar altele din lipsa de înțelegere a beneficiilor serviciilor de bandă largă de clasă mondială - ambele aspecte pe care WiredScore își propune să le abordeze.

 

Compania a afirmat că noua sa schemă de rating pentru proprietăți de închiriere va asigura cea mai bună experiență de închiriere în clasă, ajutând proprietarii să navigheze în "lumea complicată a tehnologiei in-build", bazându-se pe succesul certificărilor comerciale imobile, au afectat până acum peste șase milioane de angajați în birouri.

 

SURSA

  • Love 1

76561198319006379.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.