Sari la conținut

Primul canal cu 100 de milioane de abonați pe YouTube: nu este PewDiePie


stranger

Postări Recomandate

Primul canal cu 100 de milioane de abonaÈi pe YouTube: nu este PewDiePie

 

În ultimele zile, s-a produs o premieră mondială pe YouTube, ca o confirmarea suplimentară a faptului că petrecem foarte mult timp pe platforma de streaming. Un canal de YouTube se laudă cu 100 de milioane de abonați.

 

Dacă nu ești ancorat în competiția online dintre PewDiePie și T-Series, s-ar putea ca premiera să fi trecut neobservată. Oficialii YouTube au celebrat însă evenimentul printr-o postare pe Twitter care poate fi văzută mai jos. Aceasta include o singură propoziție, fără prea multe cuvinte. ”Felicitări celor de la @TSerier pentru că au atins 100M de abonați!”

 

Concluzia este una cât se poate de clară. Din păcate pentru PewDiePie, vloggerul a pierdut cursa pentru a fi primul canal de YouTube din lume care se laudă cu 100 de milioane de abonați. Pentru fani, deznodământul a devenit evident în urmă cu câteva luni, când T-Series a luat fața suedezului în vârstă de 29 de ani. La momentul respectiv, PewDiePie a creat și un clip în care părea că se dă înfrânt

 

De PewDiePie probabil că ai auzit de mai multe ori în ultimii ani, chiar dacă nu ești un urmăritor avid al vloggerilor. T-Series, în schimb, este un canal de nișă care are mari șanse să-ți fi scăpat. În cazul în care putem considera 100 de milioane de abonați o nișă. Respectivul canal al unei companii producătoare de muzică din India se axează pe clipuri muzicale de la Bollywood.

 

Numărul de abonați este o formă arbitrară de măsurare a popularității unui canal de YouTube, dar performanța T-Series nu trebuie însă neglijată. Mulți sunt însă de părere că această competiție între PewDiePie și T-Series nu a fost însă una corectă, deoarece suedezul, fără o echipă de sute de oameni în spate, a fost pus pe aceeași linie cu un gigant media al cărui buget de marketing este virtual nelimitat.

 

  • HxvdFjs.png

gP3lPYw.png

  • Like 2
  • Love 2

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.