Sari la conținut

Dacia, de la Rahova la Papa: „limuzinele” pentru Dragnea și Papa Francisc


stranger

Postări Recomandate

Dacia, de la Rahova la Papa: âlimuzineleâ pentru Dragnea Èi Papa Francisc

 

Dacia a avut o săptămână extraordinară, cel puțin când vine vorba de popularitate. De unde luni, pe 27 mai, un Duster îl ducea pe Liviu Dragnea la penitenciar, vineri, 31 mai, Papa ajunge într-o Dacia și nu va fi singura.

 

Liviu Dragnea, fost lider PSD, a ajuns, pe 27 mai, la Penitenciarul Rahova. Inițial, din garajul casei sale a ieșit o mașină neagră, cu geamuri fumurii. Pe scaunul din dreapta, față, a fost pus un sacou ca jurnaliștii să nu știe dacă Dragnea e acolo sau nu.


Dacia a avut o săptămână extraordinară, cel puțin când vine vorba de popularitate. De unde luni, pe 27 mai, un Duster îl ducea pe Liviu Dragnea la penitenciar, vineri, 31 mai, Papa ajunge într-o Dacia și nu va fi singura.

Liviu Dragnea, fost lider PSD, a ajuns, pe 27 mai, la Penitenciarul Rahova. Inițial, din garajul casei sale a ieșit o mașină neagră, cu geamuri fumurii. Pe scaunul din dreapta, față, a fost pus un sacou ca jurnaliștii să nu știe dacă Dragnea e acolo sau nu.


Până la urmă, la închisoare a ajuns într-o Dacia, după o călătorie destul de ciudată prin București. Dragnea a stat pe banchetă și era îmbrăcat destul de lejer. Oricum, a fost un început ciudat de săptămână pentru Dacia, ca brand.

 

Chiar și pe ultima sută de metri în libertatea, Dragnea a mai luat parte la o țeapă. Mașina care l-a dus la închisoare nu avea RCA, după cum a scris Newsweek. Ironic e că prima mașină, trimisă în trafic la derută, avea poliță RCA activă.

  • Dacia pentru Papa: Logan la aeroport, Duster ca Papamobil

Dacia Duster Papa Francisc

 

În vizita din România, Papa Francisc va folosi o Dacia adaptată special pentru el. Astfel, acest Papamobil este, la bază, o Dacia Duster albă.

 

E Dacia suficient de sigură pentru Papa? Ei bine, ar fi. Membrii echipei Serviciului de Protecţie şi Pază, desemnaţi să asigure protecţia Papei Francisc pe toată durata vizitei în România, au fost selectaţi dintre ofiţerii cu experienţă, care au participat la misiuni ale SPP în teatrele de operaţii. Aceștia s-au deplasat la Vatican, la pachet cu mașina, ca Papa Francisc să-și dea acordul. Și e în regulă. Nu sunt așteptate probleme prea mari.

 

Totuși, la venirea în România, Papa Francisc a fost preluat de la Aeroportul „Henri Coandă” într-o Dacia Logan albastră. E o mașină simplă, deoarece Papa a spus, în trecut, că vrea să trăiască asemenea oamenilor pe care îi vizitează și cu care interacționează.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a fost preluat de la aeroport, pentru deplasare la Palatul Cotroceni, într-o mașină Mercedes Clasa S. Nu e a lui însă, e unul dintre automobilele folosite de președinte pentru diverse întâlniri de protocol.

  • HxvdFjs.png

gP3lPYw.png

 

 

  • Like 1
  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.