Sari la conținut

Antrenorul echipei Liverpool, după victoria din Liga Campionilor


stranger

Postări Recomandate

Jurgen Klopp a reacţionat primul după succesul obţinut de Liverpool în finala Ligii Campionilor, 2-0 cu Tottenham. Antrenorul "cormoranilor" şi-a găsit greu cuvintele să descrie bucuria pe care o simte şi a spus că a fost un ultim act foarte intens la Madrid, pe Wanda Metropolitano.

 

Imaginea articolului Antrenorul echipei Liverpool, dupÄ victoria din Liga Campionilor: A fost foarte intens! Am câÅtigat, am câÅtigat! Nu am cuvinte

 

"A fost foarte intens! Am câştigat, am câştigat! Două goluri, toate pentru aceşti suporteri. Nu am cuvinte!", a spus Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, pe gazon, după festivitatea de premiere, conform AS.

 

Mohamed Salah, în minutul 2, şi Divock Origi, în minutul 87, au marcat golurile partidei de pe Wanda Metropolitano şi au adus cea de-a şasea Ligă a Campionilor din istoria lui Liverpool. "Cormoranii" au jucat finala şi anul trecut, la Kiev, dar au plecat învinşi cu 3-1 de Real Madrid.

 

E primul trofeu al Ligii Campionilor câştigat de Liverpool în ultimii 14 ani. Englezii triumfau ultima dată în 2005, după finala nebună cu AC Milan, de la Istanbul. Atunci, a fost 3-3 după 120 de minute, iar "cormoranii" au învins la loviturile de departajare.

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

 

 

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.