--> Sari la conținut

Kinsey Wolanski, fotomodelul care a intrat pe teren în costum de baie în finala Ligii


stranger

Postări Recomandate

Finala Ligii Campionilor, Tottenham - Liverpool, din Madrid a avut parte şi de momente mai puţin aşteptate. În minutul 20 al partidei câştigate de echipa pregătită de Jurgen Klopp cu scorul de 2-0, pe teren a pătruns fomodelul Kinsey Wolanski, îmbrăcată sumar, într-un costum de baie.

 

Imaginea articolului Kinsey Wolanski, fotomodelul care a intrat pe teren în costum de baie în finala Ligii Campionilor, a dezvÄluit motivul din spatele apariÅ£iei

 

Fără emoţii şi cu zâmbetul pe buze frumoasa blondă a dus la bun sfârşit planul pus la cale alături de iubitul ei, Vitaly Zdorovetskiy. Acesta deţine un canal cu filme pentru adulţi pe youtube, Vitaly Uncensored , care are peste 10 milioane de urmăritori. Scopul apariţiei lui Kinsey Wolanski pe Wanda Metropolitano a fost pentru a face şi mai multă publicitate afacerii pe care o deţine partenerul ei.

 

Cu toate acestea, nu doar canalul de youtube al iubitului a explodat, ci şi contul ei de Instagram, care a sărit de la 230 de mii de următoritori la 1,6 milioane într-o singură noapte.

 

Mândră de ceea ce a realizat, tânăra în vârstă de 22 de ani a postat pe contul ei de socializare momentul intrării pe teren şi cum a fost escortată de stewarzi. Explicaţia fotomodelului a fost:


"Viaţa este pentru a fi trăită, să faci lucruri nebuneşti, pe care ţi le vei aminti mereu".

 

În plus, Kinsey Wolanski a postat şi o poză în care este ea priviă de jucătorul lui Tottenham, mijlocaşul Harry Winks: "Oare i-am distrat atenţia numărului #8 prea mult?".

  • Vitaly Zdorovetskiy, personal cunoscut în fotbalul internaţional

Iubitul lui Kinsey Wolanski şi-a trecut şi el în CV o "apariţie" în fotbalul internaţional. Vitaly Zdorovetskiy a pătruns pe teren în finala Cupei Mondiale din 2014, dintre Germania şi Argentina. Acţiunea lui Vitaly a fost premeditată, acesta îşi anunţase fanii de pe Twitter cu o zi înainte de marea finală: "Ne vedem mâine la TV. Germania vs Argentina"

  • 1JS55Qj.png

gP3lPYw.png

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.