Sari la conținut

BenQ a lansat CinePrime W2700 – proiector 4K pentru pasionatii de filme !!


Ombladon.

Postări Recomandate

  •   Ieri am fost la un eveniment BenQ unde am putut vedea proiectorul W2700. Este vorba de un model nou ce poate afisa continut 4K si se adreseaza in special celor care sunt pasionati de filme si vor o calitate de cinema in sufragerie.

BENQ-CinePrime-W2700-2.png?resize=750%2C

W2700 este primul proiector DLP 4K din lume care ofera spectrul de culoare DCI-P3, tehnologia BenQ Cinematic Color si are suport pentru HDR PRO + calibrare din fabrica.

“W2700 oferă pasionaţilor de filme adevărata experienţă de cinema, la un nivel de entuziast,” declară Steve Chu, președinte al BenQ Europe. “Calitatea vizuală 4K uluitoare, alături de culorile HDR precise, combinate cu opțiuni foarte puternice de ajustare a imaginii și flexibilitate în instalare, îl fac să fie alegerea perfectă pentru vizionări de filme în săli de dimensiuni mici sau de ce nu, în sufragerie.”

Proiectorul ofera o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, are 10 lentile structurate in 8 grupuri, acopera 100% spectrul de culoare Rec. 709 si 95% din spectrul DCI-P3.

BENQ-CinePrime-W2700-3.png?resize=750%2C

  •   Tehnologiile CInemaMater Video+ si CinemaMaster Audio+ 2 aduc experienta din cinematografe direct in sufragerie, imbunatatind rezolutia, culorile, contrastul si chiar sunetul. La fel ca alte modele din gama BenQ, si acesta dispune de Short Throw, adica poti pune proiectorul lipit de perete si va oferi o imagine la fel ca atunci cand l-ai pune la 2-3 metri distanta.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Theo a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.