Sari la conținut

Naomi Osaka, locul 1 WTA, eliminată în turul trei la Roland Garros


stranger

Postări Recomandate

Naomi Osaka (1 WTA) a fost eliminată, sâmbătă, în turul trei al turneului de la Roland Garros, după ce a pierdut în faţa cehoaicei Katerina Siniakova (42 WTA), scor 4-6, 2-6.

 

Imaginea articolului Naomi Osaka, locul 1 WTA, eliminatÄ Ã®n turul trei la Roland Garros. Halep o pierde ca adversarÄ Åi rÄmâne favoritÄ la trofeu

 

La fel ca în primele două partide de la Roland Garros, Naomi Osaka a pierdut primul set. Siniakova a făcut break la 4-4, iar apoi şi-a adjudecat actul inaugural, după aproximativ 45 de minute de joc.

 

Diferenţa faţă de primele două tururi a fost reprezentată de faptul că Osaka nu a reuşit să mai revină în joc. În setul doi, egalitatea a persistat doar până la 2, moment din care Siniakova a câştigat de patru ori consecutiv şi s-a calificat în optimile de finală după prima minge de meci.

 

Astfel, principala favorită la câştigarea trofeului, Naomi Osaka, este eliminată după doar trei partide şi nu va prinde săptămâna a doua la Paris. Dintre primele cinci favorite la câştigarea Roland Garros, doar Simona Halep (3 WTA) a mai rămas în competiţie şi s-a calificat în optimi. Înainte de Osaka, Karolina Pliskova (2 WTA) şi Angelique Kerber (5 WTA) au fost eliminate, iar Kiki Bertens (4 WTA) s-a retras în turul secund.


De partea cealaltă, Katerina Siniakova, în vârstă de 23 de ani, atinge cea mai bună performanţă a carierei pe tabloul de simplu al unui turneu de Grand Slam. Reprezentata Cehiei va întâlni în optimi câştigătoarea din duelul Anna Blinkova (117 WTA) - Madison Keys (14 WTA).

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.