Sari la conținut

Papa Francisc, a doua zi a vizitei apostolice în România


stranger

Postări Recomandate

Papa Francisc a primit, sâmbătă, Fibula de la Suseni, cea mai înaltă distincţie a judeţului Mureş, după ce a aterizat pe Aeroportul Transilvania, din Târgu Mureş, în a doua zi a vizitei apostolice în România.

 

Imaginea articolului Papa Francisc, a doua zi a vizitei apostolice în România: Suveranul Pontif a primit cea mai înaltÄ distincÅ£ie a judeÅ£ului MureÅ | FOTO

 

Sanctitatea Sa Papa Francisc a aterizat pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş la ora 8.20 şi a fost întâmpinat la scara avionului de prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa. Acesta i-a oferit cea mai înaltă distincţie a judeţului, Fibula de la Suseni.

 

„Am avut onoarea şi plăcerea de a-l primi în această dimineaţă (sâmbătă – n.r.) în judeţul Mureş pe Sfântul Părinte Papa Francisc, iar această vizită este un eveniment unic, deosebit pentru toţi mureşenii. I-am urat Sanctităţii Sale bun venit şi, ca un semn de apreciere a personalităţii domniei sale, i-am oferit cea mai importantă distincţie a judeţului Mureş, Fibula de la Suseni. L-am rugat să-i binecuvânteze pe români şi pe mureşeni cu dragostea pe care le-o poartă. Sfântul Părinte mi-a spus că îi face plăcere să fie pentru câteva clipe în judeţul Mureş”,, a declarat prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa.

 

Anterior aterizării aeronavei în care s-a aflat Sfântul Părinte, a ajuns la aeroportul din Târgu Mureş şi primul ministru al României, Viorica Dăncilă, însoţită de o parte din membrii Guvernului, care vor participa la evenimentul de la Şumuleu Ciuc.

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.