Sari la conținut

Unul dintre cei cinci militari răniţi recent în Afganistan a fost transportat în Germania


stranger

Postări Recomandate

Caporalul clasa a II-a Anton Florin, rănit recent în Afganistan, a fost transportat sâmbătă, la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament de specialitate, starea lui de sănătate fiind stabilă, anunţă MApN.

 

Imaginea articolului Unul dintre cei cinci militari rÄniÅ£i recent în Afganistan a fost transportat în Germania

 

Ceilalţi patru militari, răniţi în acelaşi incident, au fost externaţi şi îşi continuă tratamentul şi recuperarea la subunităţile lor, aceştia aflându-se în grija echipei medicale a Batalionului 300 Manevră de la Kandahar, precizează Ministerul Apărării Naţionale.

 

Cei cinci militari din Batalionul 300 Protecţia Forţei "Sfântul Andrei", care se aflau în misiune în Afganistan, au fost răniţi vineri, în jurul orei 12.30, ora României, în timp ce executau o misiune de patrulare mixtă împreună cu militari americani, în zona de responsabilitate.

 

Pe timpul executării misiunii, maşina de luptă de tip MRAP în care se aflau militarii a fost atacată cu un dispozitiv exploziv improvizat.

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.