--> Sari la conținut

Facebook, Google şi LinkedIn vor susţine la Bucureşti


Ombladon.

Postări Recomandate

Organizatorii festivalului iCEE.fest: UPGRADE 100, care se va desfăşura pe 13 şi 14 iunie, au anunţat că Facebook şi Google vor veni la Bucureşti cu cel mai mare număr de speakeri şi traineri din istoria de opt ani a evenimentului.


Pe lângă prezentări legate de viziunea generală pe care o au, marile companii din digital vor prezenta atât tehnici avansate dedicate creşterii notorietăţii produselor şi serviciilor, cât şi workshop-uri specializate pentru generarea de vânzări online şi conversii.

În plus, giganţii internetului beneficiază în premieră la acest festival de scene dedicate, tocmai pentru a facilita absorbţia de conţinut specific acestei zone. „Nimic exagerat: peste 80% din bugetele de publicitate online din România sunt tranzacţionate acum prin sistemele Google si Facebook, ambele platforme raportând cifre masive, de peste 10 milioane de utilizatori în ţara noastră”, explică Dragoş Stanca, fondator şi responsabil cu agenda evenimentului.

Pe lângă prezentări legate de viziunea generală pe care o au, marile companii din digital vor prezenta atât tehnici avansate dedicate creşterii notorietăţii produselor şi serviciilor, cât şi workshop-uri specializate pentru generarea de vânzări online şi conversii.

in plus, giganţii internetului beneficiază în premieră la acest festival de scene dedicate, tocmai pentru a facilita absorbţia de conţinut specific acestei zone. „Nimic exagerat: peste 80% din bugetele de publicitate online din România sunt tranzacţionate acum prin sistemele Google si Facebook, ambele platforme raportând cifre masive, de peste 10 milioane de utilizatori în ţara noastră”, explică Dragoş Stanca, fondator şi responsabil cu agenda evenimentului.

Experţii Facebook prezenţi la iCEE.fest: UPGRADE 100 se vor axa pe două direcţii strategice importante.

Viziunea generală si viitorul platformelor care trec, azi, prin transformări importante din dorinţa de a pune în centru protecţia datelor personale.

Workshop-ul "Facebook Marketing Partners (FMP) Academy & Networking Event" este primul asemenea format din regiune. Acesta este un workshop adresat profesioniştilor şi avansaţilor în domeniu. Accesul este permis doar celor care au un bilet valid la festival, dar numai cu aprobarea prealabilă a echipei Facebook. Facebook va prezenta în premieră la festival experienţe ale mai multor parteneri care au obţinut rezultate remarcabile folosind corect instrumentele puse la dispoziţie de gigantul global.
Va exista şi un workshop YouTube, in prima zi a evenimentului, pe Focus Stage 1, numit "Accelerate your creative advantage on YouTube", cu Teodora Patrauceanu, Agency Account Manager YouTube.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.