Sari la conținut

JDK 13: Noile caracteristici ce vin cu Java 13


Dolixec

Postări Recomandate



1*_FFpkCWD-KwQmc7oevCRBQ.jpeg

 

Obiectivele oficiale de dezvoltare pentru Java 13 includ imbunatatiri privind colectarea deseurilor, schimbul de date pentru clase de aplicatii si text block-uri.

 

Caracteristicile planificate pentru Java Development Kit (JDK) 13, urmatoarea versiune a Java-ului standard include acum text block-uri. Text block-urile se alatura unei reimplementari a API-ului socket-ului vechi, imbunatatirea colectarii gunoaielor si a schimbului de date pentru clasa de aplicatii ca tinte oficiale.

 

JDK 13 are ca release date ziua de 17 a lunii septembrie, avand cateva stagii ce se vor lansa in iunie, respectiv august.

 

Cateva caracteristici oficial propuse pentru JDK 13:

 

  • Adaugarea Text Block-urilor intr-o faza de examinare. Text block-ul este un text, grupat impreuna intr-un mod asemenea paragrafului pe o pagina web. Deobicei, text-ul ia forma unui patrat / dreptunghi. Un text block formateaza automat sirul intr-o maniera predictiva si ofera developer-ului control asupra formatului.
  • Reimplementarea socket-ului API, care va implica inlocuirea implementarii subiacinte folosita de API-urile net.Socket si java.net.ServerSocket cu o implementare mai simpla si mai moderna care este usor de depanat si de mentinut.

 

SURSA

  • Love 1

76561198319006379.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.