Sari la conținut

iOS 12.3, lansat oficial, cu watchOS 5.21 și macOS 10.14.5


JoKeR.

Postări Recomandate

În ultimele 24 de ore, Apple a lansat versiuni actualizate ale sistemelor sale de operare. Este vorba de iOS 12.3, tvOS 12.3, watchOS 5.2.1 și macOS 10.14.5. Cei de la Apple și-au făcut un obicei din a nu mai transforma într-un mare eveniment lansarea de actualizări pentru sistemele de operare din portofoliu. Acestea ajung pur și simplu la publicul larg, se reflectă în notificări legate de instalare și cam atât. Marea inovație care vine la pachet cu iOS 12.3 și tvOS 12.3 ține de aplicația TV. Aceasta este disponibilă în peste 100 de țări, agreghează conținut video din mai multe aplicații de streaming pe care le ai instalate și ne pregătește pentru accesarea serviciului Apple TV+, în momentul în care acesta va fi disponibil. În teorie, lansarea ar trebui să se producă în această toamnă. Aceeași aplicație va fi disponibilă începând de astăzi pe câteva modele de smart TV-uri Samsung. În ceea ce privește lista completă a modificărilor și îmbunătățirilor introduse în iOS 12.3, aceasta poate fi văzută mai jos. iOS 12.3 permite partajarea conținutului pe televizoarele compatibile cu AirPlay 2 și include o aplicație Apple TV reproiectată. De asemenea, această actualizare corectează probleme și include îmbunătățiri.

 

Aplicația Apple TV beneficiază de un design complet nou, care evidențiază colecțiile concepute de experți și recomandările personalizate Abonamentele la canalele Apple TV pot fi partajate cu până la șase membri ai familiei, fără a necesita aplicații, conturi sau parole suplimentare Filmele nou lansate sunt disponibile pentru cumpărare sau închiriere din aplicația Apple TV, inclusiv catalogul complet de peste 100.000 de filme și cea mai mare selecție de titluri în format 4K HDR Aplicația Apple TV poate sugera acum în mod inteligent redarea pe cele mai potrivite dispozitive Apple TV sau televizoare compatibile cu AirPlay 2 din apropiere.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.