--> Sari la conținut

Cel puțin 22 de constructori nu vor participa la Salonul Auto de la Frankfurt


stranger

Postări Recomandate

Cel puÈin 22 de constructori nu vor participa la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie: Renault-Nissan, Grupul PSA Èi Fiat-Chrysler, pe lista absenÈilor - Poza 1

 

Alianța Renault-Nissan, Grupul PSA Peugeot-Citroen, Alianța Fiat-Chrysler, Volvo și Mazda se numără printre cei 22 de constructori care au anunțat deja că nu vor participa la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

 

Constructorii auto au început să devină selectivi în privința saloanelor auto, iar cei mai mulți dintre ei aleg unul sau două saloane la care să participe într-un interval de doi ani. Ediția din luna septembrie a Salonului Auto de la Frankfurt nu face nici ea excepție, potrivit unor date analizate de publicația germană Automobilwoche.


Astfel, pe lista absenților vor figura cei trei constructori ai Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, toate brandurile din cadrul Alianței Fiat-Chrysler, precum și brandurile Peugeot, Citroen și DS din cadrul Grupului PSA, singura excepție fiind astfel Opel.

 

De asemenea, vor absenta și producătorii japonezi Volvo, Mazda, Subaru și Suzuki, în timp ce brandurile de nișă Rolls-Royce și Aston Martin au decis la rândul lor să nu participe.

 

"Ca mic importator, suntem din nou forțați să analizăm costurile și beneficiile", au explicat decizia oficialii Subaru.

Practic, pe lista participanților din acest an se vor număra în special brandurile germane. De altfel, pe lista premierelor deja anunțate sau doar anticipate se numără hatchback-ul electric Volkswagen ID.3 sau sportiva electrică Porsche Taycan, în timp ce Skoda ar putea prezenta o nouă generație pentru Octavia. De asemenea, Ford va prezenta în premieră mondială noul SUV Puma care va fi produs la uzina de la Craiova.

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.