--> Sari la conținut

Serena Williams s-a calificat în 16-imi la Roland Garros, dar are probleme la genunchi


stranger

Postări Recomandate

Serena Williams (SUA; 10 WTA) nu se află în cea mai bună formă la Roland Garros. A fost nevoită să se retagă la ultimele două turnee (Miami şi Roma), dar acest aspect nu îl îngrijorează pe antrenorul Patrick Mouratoglou.

 

Imaginea articolului Serena Williams s-a calificat în 16-imi la Roland Garros, dar are probleme la genunchi

 

A oferit o dezvăluire surprinzătoare, care spune totul despre forţa fizică şi mentală a sportivei din SUA: ”A mai câştigat turnee de Mare Şlem accidentată”. Problemele medicale sunt la genunchi, dar cu cât trec mai multe tururi, cu atât se simte mai bine. Asta s-a văzut şi în runda 2 de la Roland Garros, unde multipla campioană nu a stat prea mult pe teren. A trecut cu 6-3; 6-2 de nipona Kurumi Nara (238 WTA), deşi în primul tur a fost nevoită să joace decisiv. ”Cred că Serena s-a descurcat onorabil până acum. A avut o accidentare gravă, care a obligat-o să abandoneze la Miami. Recuperarea a durat mult şi nu a fost dusă până la capăt. Nu a avut timp suficient să se pregătească pentru un Mare Şlem.

 

Luând în considerare timpul mic de antrenament, a făcut o treabă excelentă în primele două meciuri. E competitivă şi asta mă bucură. A avut emoţii mari în primul meci. E sub o presiune constantă. Toată lumea se aşteptă ca ea să câştige, să bată record după record. Genunchiul e în regulă acum. Nu e într-o condiţie perfectă, dar situaţia e sub control. A mai câştigat turnee de Mare Şlem cu accidentări, aşa că poate manageria situaţia. Asta este viaţa unui sportiv, apar lucruri care nu depind de tine”, a declarat Patrick Mouratoglou, citat de express.co.uk.

 

Serena joacă în 16-imile turneului de la Roland Garros împotriva compatrioatei Sofia Kenin (35 WTA).

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.