--> Sari la conținut

Simona Halep, nominalizată de WTA pentru titlul de jucătoare a lunii mai


stranger

Postări Recomandate

Finala turneului WTA de la Madrid i-a adus Simonei Halep o nominalizarea la câştigarea titlului de jucătoare a lunii mai. Sportiva din Constanţa a pierdut trofeul competiţiei din capitala Spaniei în faţa tenismenei din Olanda, Kiki Bertens, care a învins-o pe româncă în două seturi, 6-4, 6-4.

 

Imaginea articolului Simona Halep, nominalizatÄ de WTA pentru titlul de jucÄtoare a lunii mai

 

Simona Halep "nu scapă" de Kiki Bertens, olandeza a fost şi ea nominalizată la titlul de jucătoare a lunii mai, alături de Karolina Pliskova din Cehia, care a câştigat turneul de categorie Premier 5 de la Roma şi britanica Johanna Konta, care a pierdut finala de la Foro Italico.

 

Fanii pot vota pe site-ul oficial al WTA, iar rezultatele vor fi anunţate săptămâna viitoare.

 

Jucătoarea lunii ianuarie a fost japoneza Naomi Osaka, în februarie, elveţianca Belinda Bencic, în martie, australianca Ashleigh Barty, iar în aprilie, Petra Kvitova din Cehia.

 

Simona Halep s-a calificat joi, 30 mai, în turul al treilea de la turneul de Grand Slam Roland Garros, după ce a trecut în trei seturi, 6-4, 5-7, 6-3, de Magda Linette (Polonia, 87 WTA).

 

 

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.