--> Sari la conținut

Dacia care îl plimbă pe Papa: cu ce mașină se va deplasa Papa Francisc


stranger

Postări Recomandate

Dacia care îl plimbÄ pe Papa: cu ce maÈinÄ se va deplasa Papa Francisc

De-a lungul ultimului secol, Papa, indiferent ce nume a avut, s-a remarcat cu un Papamobil. În România, Dacia va furniza mașina pentru Francisc.

 

Papa Francisc ajunge în România pe 31 mai și va pleca pe 2 iunie. În acest interval va avea diverse festivități organizate în București, Iași și Blaj. Iar Dacia va fi acolo pentru acesta. Desigur, spre deosebire de alți șefi de stat sau de biserici, cum ar fi Patriarhul Daniel, acesta a preferat o mașină ieftină, autohtonă. De ce?

  • Cum ajunge Papa Francisc în Dacia

Cu câteva zile înainte de vizita Papei Francisc în România, Dacia a confirmat că va furniza un automobil pentru vizita acestuia. E vorba de un model Dacia Duster. „În acord cu autoritățile, Dacia va pune la dispoziția Suveranului Pontif, Sanctitatea sa Papa Francisc, un vehicul Dacia Duster, în cadrul vizitei sale în România”, a informat compania.

 

Din punct de vedere al transportului, Papa se va deplasa în București cu mașina, iar asta se va întâmpla pe 31 mai. A doua zi, pe 1 iunie, va pleca cu avionul din București până la Bacău și va călători cu elicopterul de la Bacău la Miercurea Ciuc. De acolo va fi dus cu automobilul la Șumuleu Ciuc.

 

Pe 1 iunie, seara, Papa se va întoarce cu avionul la București.

 

A doua zi, duminica, va pleca tot cu avionul de la București la Sibiu. Va fi folosit un elicopter pentru deplasarea de la Sibiu la Blaj. Plecarea din România se va întâmpla de pe aeroportul din Sibiu.

 

În ceea ce privește motivul pentru care Papa Francisc alege o mașină obișnuită trebuie să știi că nu e o premieră. În 2016, de exemplu, a folosit o Dacia Logan. Papa Francisc susține că preferă astfel de mașini, în dauna celor scumpe, deoarece vrea să ducă o viață apropiată de cea a oamenilor cărora le vorbește. Altfel spus, cum nu toată România călătorește în Mercedes, nici Papa Francisc nu va folosi așa ceva.

  • Like 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.