--> Sari la conținut

Naomi Osaka s-a calificat în turul trei la Roland Garros


stranger

Postări Recomandate

Naomi Osaka (1 WTA) s-a calificat în turul trei la Roland Garros, joi, după ce a trecut de Victoria Azarenka (43 WTA), scor 4-6, 7-5, 6-3.

 

Imaginea articolului Naomi Osaka s-a calificat în turul trei la Roland Garros

 

La fel ca în primul tur, când a trecut cu emoţii de Anna Karolina Schmiedlova (90 WTA), Osaka a început slab jocul şi a pierdut primul set. Azarenka a condus cu 4-0, însă nipona a mai redus din diferenţă, iar actul inaugural s-a încheiat cu triumful jucătoarei din Belarus, la patru.

 

Setul secund a fost unul extrem de echilibrat, care a durat o oră şi 15 minute. Azarenka s-a aflat din nou în control, a condus cu 4-2, însă Osaka a egalat la 4, după un game foarte lung, de peste 10 minute. Actul al doilea s-a decis în ultimul game, la 6-5 pentru niponă, când Azarenka a avut patru şanse de a trimite setul în tie-break, însă Osaka s-a impus.

 

În decisiv, lucrurie au stat diferit, Naomi Osaka câştigând cu 6-3 şi terminând partida din turul secund după două ore şi 50 de minute.


În turul al treilea, liderul mondial va da peste câştigătoarea din partida Katerina Siniakova (42 WTA) - Maria Sakkari (30 WTA).

  • Like 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.