--> Sari la conținut

Sorana Cârstea a jucat cu ”ruptură la abdomen” în turul 2 la Roland Garros


stranger

Postări Recomandate

Sorana Cârstea a ieşit de la Roland Garros din turul 2, dar jocul mai puţin reuşit poate fi pus pe seama problemelor se sănătate. Sportiva noastră a jucat cu o ruptură la abdomen, astfel că nu a avut şanse în faţa Boslovei Zadoinov.

 

Imaginea articolului Sorana Cârstea a jucat cu ârupturÄ la abdomenâ în turul 2 la Roland Garros

 

Problemele au fost recunoscute chiar de Sorana Cârstea, la interviurile de la finalul meciului: "Am jucat cu ruptură de abdoment. Mi s-a-ntâmplat încă din primul tur, dar am încercat să trag de mine şi să joc şi turul doi pentru că mi se părea că am o şansă şi un culoar favorabil. E o accidentare destul de serioasă, o ruptură de gradul trei, de vreo doi centimetri. M-a împiedicat să joc ce voiam.

 

Serviciul meu a fost o glumă, am servit cu 80 km/h pentru că nu puteam din cauza durerii. Voi avea nevoie de 3-4 săptămâni de pauză, deci cel mai probabil voi reveni direct la Wimbledon", a precizat Sorana Cârstea pentru Digi Sport.

 

Sorana Cîrstea (84 WTA) a fost eliminată, joi, în turul secund la Roland Garros, după ce a pierdut în faţa ibericei Aliona Bolsova Zadoinov (137 WTA), scor 6-7 (5), 6-7 (3).

  • Like 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.