--> Sari la conținut

De ce nu poți folosi YouTube cum trebuie dacă ai acest browser


stranger

Postări Recomandate

De ce nu poÈi folosi YouTube cum trebuie dacÄ ai acest browser

 

YouTube oferă utilizatorilor săi un nou design, dar cea mai nouă versiune a platformei video nu este disponibilă chiar pentru toate browserele.

 

Microsoft a lansat în versiune beta Chromium Edge, un browser bazat pe motorul Chromium, creat de Google și același care stă la baza brosweului Chrome. În urmă cu câteva săptămâni, Microsoft a lansat o nouă versiune îmbunătățită Edge, menită să ajute compania să țină pasul cu ceilalți competitori.

 

De cealaltă parte, cei de la Google au dat un update mai multor site-uri pentru a anunța utilizatorii că sunt incompatibile cu noul browser de la Microsoft. Problema nu era una foarte mare, pentru că respectivele servicii nu erau extrem de populare în rândul utilizatorilor.

  • YouTube nu este disponibil pe Microsoft Edge

Situația se schimbă acum, când vorbim de YouTube. Acesta este cel mai mare website al Google pe care utilizatorii Chromium Edge nu-l pot accesa în cea mai nouă variantă.

 

Aparent, Google nu oferă utilizatorilor browserului Edge cel mai recent design al platformei video. Pentru a putea folosi site-ul în condiții normale, cei de la Google încurajează utilizatorii să descarce și să folosească în schimb propriul său browser, Chrome. Pentru browserul Edge, utilizatorii sunt lăsați cu un design vechi al platformei YouTube.

 

În acest moment, nu avem informații clare despre o posibilă dată la care Microsoft va lansa Edge pentru toată lumea. E posibil să nu se întâmple prea curând.

 

„Suntem conștienți că utilizatorii unei versiuni de preview a Edge bazat pe Chromium sunt redirecționați către o versiune veche de YouTube”, spun cei de la Google. Compania susține că situația a fost cauzată de un bug al browserului și că lucrează să repare problema. Spune că se va ocupa să ofere utilizatorilor Edge cea mai nouă versiune de YouTube.

 

Atunci când se va lansa oficial, Microsoft Edge va conține, surprinzător, și un mod Internet Explorer.

  • Like 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.