Sari la conținut

Tesla Model S va primi o actualizare în septembrie


stranger

Postări Recomandate

Tesla Model S va primi o actualizare în septembrie: sedanul va împrumuta interiorul lui Model 3 Èi va avea o autonomie mai mare - Poza 1

 

Tesla Model S va primi o actualizare începând din luna septembrie. Sedanul va împrumuta interiorul lui Model 3 și va avea o autonomie mai mare decât în prezent, potrivit unor informații neoficiale.

 

Tesla intenționează să-și actualizeze gama de modele în perioada următoare cu o îmbunătățire pentru Model S, potrivit unor surse din interiorul companiei citate de postul de televiziune CNBC.


Astfel, Tesla Model S va împrumuta numeroase elemente de la Model 3, printre care se numără interiorul minimalist, scaunele și sistemul electric de propulsie. În plus, sursele citate afirmă că Model S va avea o autonomie maximă de aproximativ 645 de kilometri conform standardului american EPA, mai dur decât standardul european WLTP.

 

În prezent, Model S oferă o autonomie de cel mult 595 de kilometri (EPA), corespunzător unei autonomii de 610 kilometri în standardul european WLTP. Prin urmare, pentru versiunea actualizată a lui Model S ne putem aștepta la o autonomie de circa 660 de kilometri pentru versiunile comercializate în Europa.

 

Producția noului Model S este programată să înceapă în luna septembrie, însă nu este clar când vor putea clienții să facă primele comenzi.

 

În același timp, CNBC susține că Tesla a decis ca SUV-ul electric Model Y să fie produs tot la uzina de la Fremont (California), în detrimentul uzinei Gigafactory 1 din Nevada. Primele livrări ale lui Model Y sunt așteptate în toamna anului 2020, iar până atunci constructorul american va efectua o serie de modificări la uzina de la Freemont.

 

Principala schimbare va fi că Model S și Model X vor fi produse pe aceeași linie de asamblare. Tesla va fi nevoită să investească în reorganizarea uzinei, în ciuda faptului că Elon Musk a atras recent atenția că producătorul riscă să rămână fără bani în următoarele 10 luni. De altfel, după ultimele concedieri de personal din luna ianuarie, Tesla produce mașini într-un singur schimb și a eliminat turele de noapte și de weekend.

 

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.